Bruidsfotograaf Ibiza
Contact

Een van de meest romantische plekken op aarde om te trouwen is Ibiza. Of het nu op een strand, een klif, een schip of in de tuin van een villa is. Het zal een van de mooiste dagen van jullie leven worden. De herinneringen aan deze bijzondere dag zal je altijd bij je dragen. De foto’s geven jullie ook een tastbare herinnering. Niet alleen de foto’s zelf maar, maar ook de manier waarop ze zijn genomen dragen bij aan de beleving van de dag. Vandaar dat ik altijd kies voor een zeer relaxte manier van werken. Eigenlijk zouden jullie niet eens moeten merken dat ik er ben. Dit geeft altijd het mooiste en natuurlijkste resultaat.

Dus zijn jullie voor je bruiloft op Ibiza op zoek naar een bruidsfotograaf en willen jullie mij graag een keer persoonlijk ontmoeten? Kennismaken kan uiteraard in Nederland, maar in het hoogseizoen ook vaak op Ibiza.

Jullie ontvangen na de bruiloft een grote selectie foto’s op hoge resolutie en uiteraard zonder watermerk op usb-stick, dvd-rom of als download.

Bekijk hier meer van mijn werk als fotograaf op Ibiza.

Een van mijn bruidsreportages is door The Perfect Wedding geselecteerd voor de Real Weddings. Bekijk deze Ibiza bruiloft op The Perfect Wedding.