Over Edwin Verhoef
Contact

Een aantal jaren na mijn studie electrotechniek aan de HTS heb ik uiteindelijk in 2005 het roer omgegooid en heb ik van mijn hobby m’n beroep gemaakt.

Door het fotograferen van een bruiloft van vrienden kwam ik er achter dat mijn passie echt ligt bij het vastleggen van mensen die de mooiste dag van hun leven met elkaar beleven. Inmiddels zijn we meer dan 15 jaar en een paar honderd bruiloften verder. Ik fotografeer tussen de 30 en 40 bruiloften per jaar en af en toe verzorg ik evenementenfotografie voor bedrijven, maar ook voor grote (publieks)evenementen zoals de Koningsvaart in Amsterdam, waarvoor ik een koninklijke onderscheiding heb ontvangen. Als ik niet met fotografie bezig ben, zou je me wel eens achter de draaitafels kunnen aantreffen op Ibiza of in Nederland.

Door mijn eigen schitterende bruiloft op Curacao in 2005 weet ik hoe heerlijk het voelt om te trouwen, maar ook hoe het is om gefotografeerd te worden als je daar niet aan gewend bent. Hier hebben wij ervaren hoe belangrijk het is om een goede klik met je fotograaf te hebben. Uiteindelijk zorgt dat voor het mooiste resultaat en de fijnste herinnering aan je bruiloft.